Bǚg Bazaar ja Party Bugs ovat 2018 Suomessa perustetun Crickets Online Oy:n brändejä ja aputoiminimiä.

Crickets Online Oy:llä ei ole omaa nettisivua.

Tämä sivu on vanheneva kopio Bǚg Bazaar:in nettisivusta.

Bǚg Bazaar-verkkokauppa on hyönteisruokakauppa, joka tarjoaa sinulle herkullisiksi paahdetut ja maustetut naksuhyönteiset sekä hyönteisjauheet.

Kokeile hyönteisiä naksuina tai osana ruoanlaittoa! Ruokahyönteisten oma maku on mieto ja voit syödä niitä joko sellaisenaan tai kokata niistä ihan omat herkkusi.

“Tämähän on ihan kuin sipsiä!”

Aluksi olin epäileväinen, mutta jos tykkää leivästä, niin tykkää todennäköisesti hyönteisistäkin. Paahdettujen hyönteisten oma mieto maku vaihteli pähkinäisestä erilaisiin paahdettujen papujen ja viljatuotteiden sävyihin. Totesin myös, että oikein maustamalla hyönteisistä saa näköjään ihan törkeän hyvää! Enpä olisi arvannut lapsena syöväni joku päivä hattaralle tai piparkakulle maistuvia matoja... Tykisti maustetut BBQ-sirkat oli ehdoton suosikkini. Niissä on rock'n rollia! Niihin vois jäädä vaikka koukkuun.
Pasi

Se terveellisempi ja herkullisempi juhlanaksu

Haluaisitko naksuhyönteisesi mieluiten mietona salaattisi päälle, lempeäksi leffaseuraksi vai tulisena potkaisemaan bileet käyntiin? 

Hyönteisisten kuivapainosta 60 – 70% on proteiinia, minkä lisäksi hyönteisissä on paljon terveellisiä rasvahappoja sekä hivenaineita kuten rautaa, magnesiumia ja sinkkiä.

Miksi vielä napostelet niitä iäin ikuisia transrasvoilla kyllästettyjä hiilihydraattipommeja, kun tarjolla on yhtä herkullinen ja terveellisempi vaihtoehto?

Se kaiken kansan herkku ja juhlaruoka kautta aikojen

Hyönteisiä käytetään ihmisravintona kaikkialla maailmassa. Ranskassa sirkkoja syödään viinin kanssa ja Suomessakin muurahaisen munat on tuttu juttu. Turilaita on syöty ainakin Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Moldaviassa ja Valakiassa aina 1900-luvulle asti. Syömme tietämättämme vuosittain puolisen kiloa hyönteisiä osana päivittäisiä elintarvikkeita.

Antiikin aikana hyönteisillä herkuttelu kuului myös kreikkalaisten ja roomalaisten ruokavalioon. Onkin paradoksaalista, että länsimaissa arvostetaan kaikkia muita puolia antiikin kulttuurista, mutta hyönteisten syöntiä on unohdettu kokonaan.

Entomofagia eli hyönteisten syönti ihmisruokana on jokapäiväistä herkkua 2 miljardille ihmiselle ja heidän kehittämänsä reseptit odottavat sinua.

Se trendikäs raaka-aine

Bǚg Bazaarin hyönteiskauppa tarjoaa sinulle maailman herkullisimmat, sertifioiduimmat, parhaiten jäljitettävät ja tasalaatuisimmat hyönteisjauheet ja kokonaiset ruokahyönteiset kokkaukseen ja naposteluun.

EI NIIN KALLIS PROTEIINI!

Kuivatut hyönteiset ja hyönteisjauheet sisältävät 60–70% eli 3–4 kertaa enemmän kuin proteiinia kuin tuore liha ja markkinoille tulleet kasvisperäiset syöntivalmiit prosessuidut lihankorvikkeet. Peruskoulumatematiikalla on helppo laskea, että yhden proteiinikilon hinta on itseasiassa suurin piirtein sama hyvälaatuisessa lihassa, keittovalmiissa lihakorvikkeissa ja kuivatuista hyönteisissä.

Se tulevaisuuden ruoka

Hyönteisravinto on todellista järkiruokaa: hyönteisten käyttämän rehun hyötysuhde on vertaansa vailla verrattuna muihin tuotantoeläimiin. Hyönteiset tarvisevat hyvin vähän tilaa ja niiden vedentarve on lähes olematon. Niitä voidaan kasvattaa täysin automatisoidusti ja superhygieenisesti sisätiloissa. Lisäksi ne voivat käyttää ravintonaan muun ruoantuotannon muuten hukkaan meneviä sivuvirtoja, jolloin päästään kiertotalouden ja kestävän eläinproteiinintuotannon ytimeen.

Kaipaatko ideoita?

Hyönteisruoka on yllättävän helppoa valmistaa ja Bǚg Basaarin hyönteisruokakauppa tarjoaa eväät alkuun. Bǚg Bazaar on hyönteisruuan verkkokauppa, josta löydät sekä laadukkaat hyönteisraaka-aineet
että hyönteisreseptit. Iske kiinni!

Sirkkasirkkajauhokulkusirkkajauhomato tai buffalomato?
Vai ehkä jotain eksoottisempaa??

Muurahaiskauppa käy meillä kuumana, koska vain meidän valikoimistamme suomalaiset huippukokit ovat voineet ostaa koristeellisia, paahdettuja muurahaisia. Tai miten olisi joku muu hyönteiskoriste, kuten skorpionitarantulavesiludemopanematosilkkiperhosen toukkakotelot.

Piipahda verkkokauppaamme  ja yllätä itsesi!

Tälle sivustolle lisäämme maailman parhaita hyönteisruokareseptejä, joten tervetuloa pian takaisin hakemaan uusimpia ideoita!

Tilaa uutiskirjeemme tai anna palautetta!

Yhteystiedot

Close Menu