Bug Bazaarin omat tuotteet

Muurahaiskaupan BBQ-sirkka

Anna Muurahaiskaupan BBQ-sirkan viedä kielesi mennessään!

Paahdettu ja lempeästi BBQ-maustettu kotisirkkamme on herkullisin mahdollinen ensikosketus kokonaisia hyönteisiä ensimmäistä kertaa maistavalle! Kotisirkka on myös erinomainen kaljanaksu ja maun neutraloija erilaisten viinien maistelun välissä! Voit käyttää BBQ-sirkkaamme myös vaikkapa tacojen täytteenä, kuivatun sipulin tapaan tai salaatin tai keiton päällä! Tätä tuotetta kelpaa tarjota ystäville ja naapureillekin.

Jätä jo ne epäterveelliset ja vanhanaikaiset, uppopaistetut naksut transrasvoineen. Tämän vuosisadan bilenaksu, tuparilahja, raaka-aine ja megatrendi ovat ekologiset ja superterveelliset naksuhyönteiset!

Tuotetta myydään 20 gramman pakkauksissa.

Tuotteen historia

Muurahaiskaupan BBQ-sirkka on Bug Bazaarin ensimmäinen oma tuote ja Suomen ensimmäinen laajemmin jakelussa ollut kokonaisista, maustetuista sirkoista valmistettu hyönteisnaksu. Tuote lanseerattiin syksyllä 2018 yrityksen toimiessa vielä päätoiminimellään Crickets Online Oy. Tuotteella on saavuttanut oman fanikuntansa ja oli jakelussa noin kahdessakymmenessä kaupassa ja kymmenessä ravintolassa pääkaupunkiseudulla, mutta jakelua jouduttiin rajoittamaan logististen haasteiden vuoksi, jotka kuitenkin on tulevien tuotteidemme kohdalla jo ratkaistu. Voit ostaa Muurahaiskaupan BBQ-sirkkaa joistakin pääkaupunkiseudun supermarketeista ja ravintoloista sekä verkaupastamme.

Kampanja voimassa vain rekisteröityneille asiakkaille.

Bug Bazaarin kotisirkkajauhe

Haluatko leipoa tuhat sirkkaleipää tai viisituhatta sirkkasämpylää? Näillä kilon sirkkajauhopusseilla se onnistuu!

Tässä on sinulle miedosti ruisleivälle tai paahdetulle kik-herneelle maistuva kotisirkkajauhe. Jauhe on saanut maistatuksissa poikkeuksetta positiivisesti yllättyneen ja ilahtuneen vastaanoton. Kokkaa herkulliset sirkkaruoat raaka-aineillamme!

Sirkkajauheemme noudattaa jo nyt 1.1.2020 EU:ssa voimaan astuvia hyönteisruokasäännöksiä ja jauheellamme on seuraavat tuotannon laatusertifikaatit:

Food and Drug Administration – (FDA)

Good Manufacturing Practices (GMP)

Good Agricultural Practices for Cricket Farm (GAP)

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

Business Social Compliance Initiative (BSCI)
yritysvastuujärjestelmäprosessi prosessi on aloitettu.

Laita toki puhelinnumerosi ja kyselyä info@bugbazaar.com, niin kerron sinulle tuotteesta lisää. Voin lähettää pyynnöstä myös pienen maistiaisen.

Kampanja voimassa vain rekisteröityneille asiakkaille.

Bug Bazaarin paahdetut kotisirkat horeca-pakkauksissa

Haluatko kokata juhlaillallisen hyönteisillä tai vain tehdä kokeiluja ja siinä ohessa rouskutella vatsasi täyteen terveellisiä ja herkullisia naksukotisirkkoja?

Miedosti ruisleivälle tai paahdetulle kik-herneelle maistuva kotisirkka sopii sekä keittiöön että naksuksi. Viininmaistajat käyttävät kotisirkkaa maun neutraloijana eri viinien välillä.

Bug Bazaarin keittiösirkka on saanut maistatuksissa poikkeuksetta positiivisesti yllättyneen ja ilahtuneen vastaanoton. Tilaa 30 gramman maistiaispussimme (3,5 euroa + postimaksu) ja ilahdu sinäkin!

Paahdettu kotisirkka on erittäin riittoisa raaka-aine ruoanlaitossa. Se myös imee kastikkeet ja maut herkullisesti itseensä. Esimerkiksi kymmenen litran tomaattipohjaiseen pastakastikkeeseen et todennäköisesti tarvitse puoltakaan kiloa kuivattua kotisirkkaa, koska kilo kuivattua tunnetusti vastaa noin neljää kiloa tuoretta kotisirkkaa. Kilo paahdettua kotisirkkaa riittää isonkin juhlaruoan raaka-aineeksi.

Tuotteemme on täysin jäljitettävää ja suljetussa prosessissa ruoaksi Thaimaan luonnollisessa lämmössä kasvatettua.

Sirkkatuotteemme noudattavat jo nyt 1.1.2020 EU:ssa voimaan astuvia hyönteisruokasäännöksiä ja sirkoillamme on seuraavat tuotannon laatusertifikaatit:

Food and Drug Administration – (FDA)

Good Manufacturing Practices (GMP)

Good Agricultural Practices for Cricket Farm (GAP)

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

Business Social Compliance Initiative (BSCI)
yritysvastuujärjestelmäprosessi prosessi on aloitettu.

Me myymme kotisirkkoja yksinkertaisesti siksi, että kotisirkat maistuvat hyvälle!!! Osta meiltä kotisirkkoja! Kokkaa herkulliset sirkkaruoat raaka-aineillamme!

Kampanja voimassa vain rekisteröityneille asiakkaille.

Muurahaiskaupan Halloween-
BBQ-sirkka

Coming soon!

Tilaa uutiskirjeemme ja anna palautetta!

Yhteystiedot

Close Menu