Muurahaiskaupan BBQ-sirkka

Anna Muurahaiskaupan BBQ-sirkan viedä kielesi mennessään!

Paahdettu ja lempeästi BBQ-maustettu kotisirkkamme on herkullisin mahdollinen ensikosketus kokonaisia hyönteisiä ensimmäistä kertaa maistavalle! Kotisirkka on myös erinomainen kaljanaksu ja maun neutraloija erilaisten viinien maistelun välissä! Voit käyttää BBQ-sirkkaamme myös vaikkapa tacojen täytteenä, kuivatun sipulin tapaan tai salaatin tai keiton päällä! Tätä tuotetta kelpaa tarjota ystäville ja naapureillekin.

Jätä jo ne epäterveelliset ja vanhanaikaiset, uppopaistetut naksut transrasvoineen. Tämän vuosisadan bilenaksu, tuparilahja, raaka-aine ja megatrendi ovat ekologiset ja superterveelliset naksuhyönteiset!

Tuotetta myydään 20 gramman pakkauksissa.

Tuotteen historia

Muurahaiskaupan BBQ-sirkka on Bǚg Bazaarin ensimmäinen oma tuote ja Suomen ensimmäinen laajemmin jakelussa ollut kokonaisista, maustetuista sirkoista valmistettu hyönteisnaksu. Tuote lanseerattiin syksyllä 2018 yrityksen toimiessa vielä päätoiminimellään Crickets Online Oy. Tuotteella on saavuttanut oman fanikuntansa ja oli jakelussa noin kahdessakymmenessä kaupassa ja kymmenessä ravintolassa pääkaupunkiseudulla, mutta jakelua jouduttiin rajoittamaan logististen haasteiden vuoksi, jotka kuitenkin on tulevien tuotteidemme kohdalla jo ratkaistu. Voit ostaa Muurahaiskaupan BBQ-sirkkaa joistakin pääkaupunkiseudun supermarketeista ja ravintoloista sekä verkaupastamme.

Kampanja voimassa vain rekisteröityneille asiakkaille.

Tilaa uutiskirjeemme ja anna palautetta!

Yhteystiedot

Close Menu