Bug Bazaar

Suomalainen hyönteiskauppa

Crickets Online Oy perustettiin keväällä 2018 ja vuoden 2019 yritys on toiminut ensisijaisesti aputoiminimensä Bǚg Bazaar kautta. Aloitimme toimintamme tarjoilemalla ihmisille hyönteisiä ja hyönteisruokaa festivaaleilla, pyörittämällä verkkokauppaa ja kehittämällä Suomen ensimmäisen maustetun, pelkästään kokonaisia paahdettuja kotisirkkoja sisältäneen hyöteisnaksun, Muurahaiskaupan BBQ-sirkan, joka on ollut jakelussa Bǚg Bazaar verkkokaupassa sekä pääkaupunkiseudun kaupoissa ja ravintoloissa. Bǚg Bazaar kehittää, myy ja markkinoi hyönteisruokaa Suomeen ja kansainvälisille markkinoille. Hankimme raaka-aineita ja tuotteita globaalisti. Edistämme mielellämme myös suomalaisten hyönteiskasvattajien tuotteiden näkyvyyttä maailmalla.

Alkusyksystä 2019 lanseeraamme uuden ja vallankumouksellisen hyönteistuotteen, josta odotamme merkittävää läpilyöntituotetta hyönteisruokamarkkinoille.

Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Noudatamme jo nyt EU:ssa 1.1.2020 voimaantulevaa hyönteisruoka-alaa säätelevää lainsäädäntöä. Tuotteemme valmistetaan maailman parhaiten sertifioiduista ja 100% jäljitettävistä ruokahyönteisistä, jotka on tuotettu sosiaalisen vastuun periaatteita noudattaen. Eikä siinä vielä kaikki. Makuvertailuiden perusteella omissa tuotteissamme raaka-aineinä käyttämämme hyönteiset ovat myös markkinoiden parhaimmille maistuvia hyönteisiä!

Tilaa uutiskirjeemme tai jätä meille palautetta!

Yhteystiedot

Close Menu