Bug Bazaar

Suomalainen hyönteiskauppa

Crickets Online Oy perustettiin keväällä 2018 ja vuoden 2019 keväästä lähtien yritys toimi ensisijaisesti aputoiminimensä Bǚg Bazaar kautta. Crickets Online Oy:n päätuote ja brändi on kuitenkin Party Bugs.

Aloitimme toimintamme tarjoilemalla ihmisille hyönteisiä ja hyönteisruokaa festivaaleilla, pyörittämällä verkkokauppaa ja kehittämällä Suomen ensimmäisen maustetun, pelkästään kokonaisia paahdettuja kotisirkkoja sisältäneen hyöteisnaksun, Muurahaiskaupan BBQ-sirkan, joka on ollut jakelussa Bǚg Bazaar verkkokaupassa sekä pääkaupunkiseudun kaupoissa ja ravintoloissa.

Bǚg Bazaar kehittää, myy ja markkinoi hyönteisruokaa Suomeen ja kansainvälisille markkinoille.

Hankimme raaka-aineita ja tuotteita globaalisti. Edistämme mielellämme myös suomalaisten hyönteiskasvattajien tuotteiden näkyvyyttä maailmalla.

Alkukeväästä 2020 lanseeraasimme Saksan suurilla Grüne Woche-messuilla uuden Party Bugs-bilenaksusarjamme.

Party Bugs luottaa kykyynsä iskeä huippuunsa hiotuilla makuvariaatioillaan suoraan juhlakansan makuhermoon.

 

Party Bugsit sopivat kaikkiin juhliin ja tapahtumiin olit sitten baarissa, ravintolassa, elokuvissa, festivaaleilla, lätkämatsissa tai vaikka pikkujouluissa. Party Bugsit ovat taatusti jännittävämpiä kuin ne iänikuiset sipsit ja suolapähkinät.

 

Terveellisemmin herkuttelu ja planeetan pelastaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Noudatamme jo nyt EU:ssa 1.1.2020 voimaantulevaa hyönteisruoka-alaa säätelevää lainsäädäntöä. Tuotteemme valmistetaan maailman parhaiten sertifioiduista ja 100% jäljitettävistä ruokahyönteisistä, jotka on tuotettu sosiaalisen vastuun periaatteita noudattaen. Eikä siinä vielä kaikki. Makuvertailuiden perusteella omissa tuotteissamme raaka-aineinä käyttämämme hyönteiset ovat myös markkinoiden parhaimmille maistuvia hyönteisiä!

Tilaa uutiskirjeemme tai jätä meille palautetta!

Yhteystiedot

Close Menu